Pagina's

vrijdag 20 juni 2014

Blogger I Love: Rachel Kromdijk


Lieve lezers,
Vandaag presenteer ik voor jullie een nieuwe rubriek: Blogger I Love.
Dit zijn bloggers die ik volg en die ik top/geweldig vind.
Ik laat jullie wat favoriete post zien en vertel waarom jullie deze bloggers nou echt moeten gaan volgen.
Om deze nieuwe rubriek te be
ginnen wil ik jullie voorstellen aan Rachel kromdijk van www.rachelkromdijk.nl

Wie:
Ik ben Rachel Kromdijk, ik ben de trotse eigenaresse van deze Beauty blog.
Ik zorg dat er iedere dag een nieuwe post online staat waarvan mensen ideeën kunnen oppikken en daar wat mee kunnen doen. Ik vind het super dat mijn blog echt begint te lopen. Het was een hele uitdaging om met video's te beginnen maar ik doe het echt met veel plezier! Ik hou ervan om mensen te helpen en producten te laten showen.
Verder hou ik jullie ook op de hoogte van mijn shoplogs, reviews, nieuwe producten, wat ik heb meegemaakt, wat ik heb gedaan, en over dingen die ik heb gemaakt of gebakken.
Dus je zal eigenlijk van alles voorbij zien komen op mijn blog, van artikels tot video's.

Dit is wat rachel om haar site zet en dat klopt ook. Het idee wat ik krijg als ik haar posts/video's bekijk is
dat ze er enorm veel plezier in heeft en dat ze heel erg open staat voor ideeën van haar volgers. Ik vind het zelf als blogger leuk om te zien dat ze zoveel input krijg van haar volgers en dat haar blog in een hele korte tijd tot iets groots is geworden, met 250 volgers via bloglovin!

Mijn favorieten van www.rachelkromdijk.nl:
Rachel is voornamelijk een beauty blogger met handige tutorials, mooie looks en reviews die je echt overhalen om iets te kopen!
-  "SCHOOL IS VERLEDEN TIJD ' GELUKKIG MAAR"
Hier verteld ze dat ze gepest is en wat dat met haar heeft gedaan. Ik denk dat deze post van haar voor veel meiden die gepest worden een licht puntje is en dat het goed is dat ze er zo over open schrijft. Deze post kwam online op 17 juni 2014.
-  FESTIVAL LOOK'Deze look is echt heel erg mooi! Voor iedereen haalbaar, zelfs als je niet zo handig bent met make-up en je bent dan helemaal festival proof!
Mij gaf het veel inspiratie en daarom behoort ook deze post tot een van mijn favoriete! Dit artikel kwam online op 23 mei 2014.
WAT KAN JE ALLEMAAL DOEN ALS JE JEZELF VERVEELT?Met deze post van Rachel kan je bijna nooit meer zeggen dat je, je verveelt! Wat een top lijst, zeker hier een kijkje bij nemen meiden. Deze post verscheen op 16 mei 2014.
MY SMONKEY PURPLE EYESHADOW LOOK!
zeggen dat je, j WAUW dat is mijn reactie op deze ooglook! Wat nog beter is hieraan is dat er een heel goed filmpje bij zit wat de look makkelijker maakt om zelf te doen. Let's try! Dit artikel verscheen op 2 januari 2014.

Waarom?
Waarom jullie nou Rachel moeten volgen? Omdat ze puur is. Klinkt gek misschien maar Rachel is alles behalve gespeeld. Buiten dat is ze een leuke meid met goede filmpjes en post die ik het enorm gun om  haar blog nog verder uit te breiden. Ze probeert iedereen altijd een beetje geluk/Feel good mee te geven door haar 'feel good' posts. Ze is enorm creatief en vernieuwend op het gebied van tutorials en looks.

Foto's en links:
Links:

Wat vinden jullie van deze top blogger?

Liefs!

Rachel en ik hebben hierin geen samenwerking, dit is een idee vanuit mijzelf om andere bloggers in de spotlight te zetten. Foto's in deze post zijn eigendom van RachelKromdijk/ rachelkromdijk.nl, All rights reserved.

1 opmerking: