Pagina's

maandag 10 februari 2014

Maandhoroscoop Februari 2014


Lieve lezers,
Horoscopen, ik geloof er niet in maar vind het wel leuk om te lezen! Jij ook? Dan is deze post vast iets voor jou dit keer heb ik een post over horoscopen. De maandhoroscopen van Februari.



Waterman:
Jaaa! Jouw verjaardagsmaand. Alles belooft mooi en excentriek en bijzonder te worden. Het enige vuiltje aan de lucht is Mercurius, die op de 6e rechtsomkeert maakt in jouw sterrenbeeld. Gelukkig heb je tot de 12e de tijd om alles op orde te brengen (op die dag bereikt de communicatieplaneet jouw sterrenbeeld). Het beste moment van de maand is de volle maan, precies op Valentijnsdag te vinden in de relatiezone van je horoscoop. Alle moeilijkheden die je afgelopen maand voor je kiezen hebt gekregen door de achterwaartse beweging van Venus, blijken nu voor een goed doel te zijn geweest. Klaar voor een nieuwe fase, Waterman? Met Venus in z’n vooruit is het bovendien tijd om je weer volop onder de mensen en in de schijnwerpers te begeven. Op de 18e zweeft de zon de geldzone van je horoscoop binnen. Hoewel Mercurius nog tot de 28e in z’n achteruit staat, zijn de laatste tien dagen van de maand heel geschikt om je financiën op de rails te krijgen. Grote kans dat er na al dat verjaardagsgefeest wel het een en ander in balans moet worden gebracht. 


Vissen:
Deze maand is bedoeld om af te remmen en de focus naar binnen te keren, Vissen. Je bereidt je voor op de retrograde van Mercurius, die op de 6e begint in jouw sterrenbeeld. Gelukkig bereikt de communicatieplaneet op de 12e al het volgende sterrenbeeld, maar de dagen daartussen kunnen alsnog behoorlijk chaotisch zijn. Hoogtepunt van de maand is de volle maan op Valentijnsdag. Grote kans dat businessen pleasure om aandacht vechten en er werk blijft liggen. Maar hé, er moet natuurlijk plezier worden gemaakt. Ook belangrijk: je financiën op orde brengen. Dit is de laatste maand voordat Mars rechtsomkeert maakt in het deel van je horoscoop dat over schulden gaat. Kan zijn dat je in maart even niet zoveel zin hebt om met geld bezig te zijn, dus dan is het handig als alles goed geregeld is. Tot slot nog Venus, die weer de goede kant op beweegt door de vriendschapszone van je horoscoop. Geniet van de sociale drukte, Vissen, want volgende maand staat de liefdesplaneet in de afzonderingszone van je horoscoop en heb je vooral zin om alleen te zijn.


Ram:
Deze maand zit vol liefde en vriendschap, Ram. Grote kans dat je agenda uit z’n voegen barst van alle afspraken en uitnodigingen. Na een tijd van werk, werk, werk kan dat even schrikken zijn, maar dit nieuwe ritme went vast snel. Tijdens de eerste twee weken van de maand staat de zon in de netwerkzone van je horoscoop, wat je helpt om collega’s en vrienden met elkaar in contact te brengen. Kan ook zijn dat je je zelf aangetrokken voelt tot iemand met wie je werkt. Op de 6e maakt Mercurius rechtsomkeert in de vriendschapszone van het heelal, waardoor vrienden en geliefden uit het verleden weer van zich kunnen laten horen. Weet dat ze je belangrijke dingen te vertellen hebben. Dan het beste nieuws: Valentijnsdag wordt de meest romantische dag ever. Precies op de 14e valt de volle maan in de romantische zone van je horoscoop. Mars staat op die dag bovendien recht tegenover de zon, wat het allemaal nóg sexyer maakt. Of je nu single bent of een relatie hebt: maak er een fantastisch weekend van. Pas alleen wel op dat er geen drama’s ontstaan (tenzij je het daarna weer wilt goedmaken in bed natuurlijk).


Stier:
Belangrijkste nieuws van deze maand is dat Mercurius op de 6e retrograad gaat (net nu Venus eindelijk weer de goede kant op zweeft). Het beïnvloedt vooral je sociale leven en carrière; grote kans dus dat je het contact met vrienden en collega’s onder de loep moet nemen. Bereid je ook voor op problemen met gadgets: crashende computers, verloren telefoons… Het voordeel van de achterwaartse beweging van Mercurius: doorbraken. Zijn er ongezonde gewoonten die je overboord wilt kieperen? Dit is hét moment. Hoe meer je loslaat, hoe meer ruimte er ontstaat voor iets nieuws. Valentijnsdag belooft heel romantisch te worden met een volle maan in de huiselijke zone van je horoscoop. Experimenteer met eten, Stier, zowel aan het aanrecht als in bed. Aardbeien, pure chocolade – dat werk. Ben je single? Maak er dan een leuke avond van met vrienden in een restaurant. Eten kan soms beter zijn dan liefde (en wie weet ontmoet je er wel iemand die perfect bij je past).


Tweelingen:
Daar is ’ie dan: de eerste retrograde van Mercurius. Gelukkig is het niet zo erg als het klinkt. Het start op de 6e en beïnvloedt de delen van je horoscoop die over wereldbeeld en carrièrekeuzes gaan. Dat levert een nieuw perspectief op, Tweelingen. Natuurlijk gelden ook nu de gebruikelijke waarschuwingen: maak back-ups van je bestanden, zorg dat je je telefoon niet vergeet, hou rekening met verloren spullen. Grote kans dat er ten minste één afspraak misloopt; belangrijk dus om strak te plannen. En word je gedwongen om weer met een oud project aan de slag te gaan? Zie het dan als een kans om de puntjes op de i te zetten. Mercurius zweeft vanaf de 28e weer de goede kant op, maar pas in maart wordt alles weer normaal. Ander grote nieuws van deze maand is de volle maan in de communicatiezone van je horoscoop. Het gebeurt – perfecte timing – precies op Valentijnsdag. Hét moment dus om iemand de liefde te verklaren. Op zoek naar een nieuwe geliefde? Online kun je de leukste mensen tegenkomen. 


Kreeft:
Van de 6e tot de 28e zweeft Mercurius de verkeerde kant op. Dat betekent dat het verleden weer even van zich laat horen, Kreeft. Geliefden van vroeger en reizen die je ooit maakte komen nu weer voorbij. Kan dus zijn dat je terugdenkt aan een fijne vakantie met een ex. Ook mogelijk: een onverwacht berichtje van die persoon. Neem geen overhaaste beslissingen, hoe verleidelijk het misschien ook is om weer af te spreken.
Dat geldt extra sterk voor Valentijnsdag, een van de meest romantische momenten van de maand. De volle maan doet je verlangen naar luxe en decadentie. Niets mis mee, zolang je budget (of dat van je partner) het toelaat. Weet dat relaties die begin februari begonnen zijn waarschijnlijk niet lang zullen standhouden. Zorg dus dat je je niet teveel aan iemand hecht. Grote kans dat je, zodra Mercurius weer de goede kant op gaat, de waarheid over hem/haar ontdekt.
  


Leeuw:
Deze maand in een notendop: sexy, glamorous, romantisch, dramatisch en diep. Klinkt goed, non? Het start met de zon (jouw belangrijkste hemellichaam) in de relatiezone van je horoscoop, wat betekent dat relaties centraal staan. Vervolgens maakt Mercurius op de 6e rechtsomkeert in de seksuele hoek, om achterwaarts de relatiezone binnen te zweven. Dat betekent dat geliefden uit het verleden weer (in je bed) kunnen opduiken. Weet dat het waarschijnlijk weinig kans van slagen heeft. Have fun, maar heb er niet teveel verwachtingen van. Valentijnsdag belooft heel romantisch te worden met de volle maan in jouw sterrenbeeld. Of je nu single bent of een relatie hebt: zorg dat er iets leuks op de planning staat, Leeuw. Weet wel dat er ook ruzie kan ontstaan. Vervelend, maar óók een prima excuus om het weer goed te kunnen maken in bed. Vanaf de 28e, wanneer Mercurius weer de goede kant op gaat, wordt alles rustiger. 


Maagd:
Het belangrijkste (en vervelendste) nieuws van deze maand: Mercurius is van de 6e tot de 28e retrograad. Waarschijnlijk weet je inmiddels wat dat betekent, maar zo niet: maak back-ups van je bestanden, dubbelcheck alle afspraken en laat je vooral niet teveel meeslepen door de stress, want dat maakt de chaos en verwarring alleen maar erger. Gewoon ontspannen, blijven ademhalen en bedenken dat het maar drie weken duurt. De achterwaartse beweging van Mercurius heeft ook een voordeel: je krijgt de kans om datgene wat nog niet lekker loopt te finetunen. Dat geldt vooral voor relaties en dagelijkse routines, Maagd. Valentijnsdag valt dit jaar precies samen met de volle maan, wat voor een sexy sfeer zorgt. Of je nu een relatie hebt of niet, je voelt je geïnspireerd om iets liefs te doen voor degenen van wie je houdt (inclusief jezelf).


Weegschaal:
Dit belooft een van de meest sociale en romantische maanden van het hele jaar te worden, Weegschaal. De planeten verzamelen zich in het deel van je horoscoop dat over liefde en creativiteit gaat, en ja, dat is precies zo fijn al het klinkt. Bovendien valt Valentijnsdag dit jaar precies samen met de volle maan: romantiek ten top! Venus, jouw belangrijkste planeet, zweeft de goede kant weer op en zorgt voor een steuntje in de rug op relatiegebied. Heb je in januari (liefdes)lessen voor je kiezen gekregen? Dan is dit het moment om ze in je leven toe te passen. Het enige wolkje aan de lucht is Mercurius, die van de 6e tot de 28e de verkeerde kant op zweeft. Dat zorgt voor spanningen in het contact met collega’s (eerst) en geliefden (daarna). Weet trouwens dat dit de laatste maand is voordat Mars rechtsomkeert maakt in je sterrenbeeld; gebruik de energie nu het nog kan. 


Schorpioen:
De planeten verzamelen zich deze maand aan de basis van je horoscoop. Ben je jezelf de afgelopen tijd een beetje teveel verloren in de wereld om je heen, dan is dit het moment om de focus weer naar binnen te keren. Geen zorgen: het betekent niet dat je een kluizenaar moet worden; op carrièregebied wordt het druk zat - zéker rond de volle maan (op Valentijnsdag!). Grote kans dat er dat weekend iets spectaculairs te vieren is, zoals een promotie of een nieuw project. Iets heel anders: communicatieplaneet Mercurius zweeft vanaf de 6e de verkeerde kant op. Dat levert misverstanden op, vooral in relaties en vooral tijdens de eerste week. Daarna komen huis en familie centraal te staan, totdat Mercurius op de 28e weer de goede kant op gaat. Gebruik die tijd om issues uit het verleden op te lossen. Vanaf de 18e beschijnt de zon trouwens de creatieve zone van je horoscoop, waarmee een periode van romantiek en plezier aanbreekt. Fijn!


Boogschutter:
Het thema van deze maand: communicatie. Grote kans dat je gadgets zich geen moment stilhouden, Boogschutter. Die wervelwind aan actie kan heel plezierig zijn, ware het niet dat Mercurius op de 6e rechtsomkeert maakt. Zoals je inmiddels waarschijnlijk weet, zorgt dat voor technologische problemen. Niet dat je je daardoor laat tegenhouden, maar het veroorzaakt wel verwarring en misverstanden. Fijner nieuws: precies op Valentijnsdag valt de volle maan in de reiszone van je horoscoop. Hopelijk bevind je je dat weekend met je geliefde op een exotisch strand (of anders in ieder geval in een exotisch restaurant). Venus zorgt deze maand voor meer geld, maar ook voor meer zin om veel uit te geven. Weet trouwens dat dit de laatste weken zijn dat Jupiter in z’n achteruit staat; vanaf volgende maand kun je weer op volle kracht vooruit.


Steenbok:
Deze maand staat in het teken van geld, Steenbok. De afgelopen tijd heb je volop van het leven kunnen genieten en nu is het tijd om weer serieus met je financiën aan de slag te gaan. Alles draait om het bouwen van een mooie, veilig toekomst. Lastig alleen dat Mercurius vanaf de 6e retrograad is; hou je uitgaven goed in de gaten. Dat geldt trouwens ook voor de kleine lettertjes van contracten. Meer plezier staat gepland vanaf Valentijnsdag, wanneer de volle maan in de seksuele zone van je horoscoop valt. Tel daar liefdesplaneet Venus bij op, die eindelijk weer de goede kant op zweeft door jouw sterrenbeeld, en je begrijpt dat het niet anders dan heerlijk romantisch kan worden. Powerplaneet Mars brengt deze maand door in de carrièrezone van je horoscoop; een mooie tegenhanger voor de achterwaartse beweging van Mercurius. 

Geloof jij in horoscopen?








Bron: http://www.elle.nl/horoscoop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten